Dagen före dagen

Regnet slog hårt mot sovrumsfönstret i morse, dagen före självaste julafton. Vi har så innerligt önskat att det ska dala ner snö i stora sjok dagen före dagen före dagen… Men inte en flinga, vi får vara glada att vi får regn. Jag fick ett bryskt uppvaknande, jag hade tid hos sjukgymnasten för att komma tillrätta med min urflippade axel. Tillbaka hemma började jag gå igenom kylen inför stundande festligheter. Tomt så när som på en julskinka och ett par burkar ansjovis! Sillen hade magiskt försvunnit och prinskorvarna lyste med sin frånvaro. Då var det bara att sätta sig i bilen och åka till IKEA.

IMG_0467   Så här regnigt var det på väg mot sillen. Får det verkligen regna så här mycket dagen före julafton?

När vi kom hem var det eftermiddag och två släpptes av på träning med klättringsskorna i högsta hugg. Vi andra tre åkte för att handla mat. Lamm eller kalkon på julaftonskvällen? Lamm!

IMG_0471Vi var inte ensamma, alla handlar tydligen mat dagen före julafton.

Här fanns det som står allra högst på min önskelista. (Tyvärr ej till salu, har frågat flera gånger.)IMG_0472Det ultimata vrålåket, min drömbil!

När min vanliga Chevy var fullpackad av lammstek, brysselkål, potatis och annat smaskigt drog vi till gymmet.

Nu är vi alla hemma. Julklapparna är inslagna, julmaten är lagad, huset är hyfsat rent, barnen är förväntansfulla och jag känner mig rätt färdig. Snart är det dags att sova eftersom tomten måste ju hinna in och stoppa paket i strumporna. Tips till tomten, vi larmar alltid när vi går och lägger oss så var försiktig!

IMG_0474

God Jul och Gott Nytt År

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s