Idag har vi feng shuiat garaget

En mellan dag var det idag, en dag mellan massa saker. Mellan jul och nyår, mellan magsjuka och friskhet, mellan köttbullar och prinskorv, mellan 2010 och 2011… Idag åkte vi och hämtade en liten frysbox hos vänner som ska flytta långt bort där det inte är rätt volt i väggkontakten. Vår nya frys passade utmärkt i garaget, det krävdes bara lite omflyttning och feng shui. Bilarna står ju där de står, rakt in mot väster. Undrar om det är dålig karma? Frysen står så fint mot söder och jag har snabbt börjat fylla på med prinskorv, smördegsplattor och lussebullar. Bilen fylldes raskt av skräp, gamla kläder och skor, bollar med hål, trasiga blomkrukor, kasserade datorer och annat som man har i ett garage. Vilken känsla det är att sopa golvet i ett garage där man faktiskt ser golvet. Golfklubbor, jaha just det, sådana har vi ju alla fem, skidkläder, jaha, klättringsutrustning, vinterkängor, badtofflor, innebandyklubbor… Så mycket saker och så mycket tid! Var ska vi börja?

Så var det dags, mot soptippen. Här tippas allt i en och samma kontainer, ingen sortering här inte. Lätt som en plätt. Brjann drog iväg med cash i fickan… och kom hem med cash i fickan. Dålig karma! Soptippen stängd hela januari för ombyggnad. Det var bara att lasta ur bilen igen. In med skräpet i garaget igen. Hela feng shuin raserad! Buhu! Men vi har i alla fall ett nysopat golv! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s