Hej Världen

Julafton var fylld av mat och julklappar. Jullunch, spel, middag och julklappar, ungefär så såg dagen ut. S blev så förvånad att hon grät en skvätt när hon öppnade ett paket och alla verkade vara nöjda med dagen. Tröjor, byxor, spel, leksaker, allt verkar passa i år. Det enda som ska bytas ett par byxor som jag köpt till Brjann. Jag överskattade tydligen både hans längd och vikt. Jag är numera mycket varm om kroppen efter att ha blivit presentad av min make med en lång dunkappa.

Jag vaknade upp dagen efter med ett stort moln över huvudet. Turen hade kommit till mig, magsjukan var tillbaka. Två dygn senare kan jag bara säga att julen passerade snabbt och jag är något kilo lättare. Men det kommer väl antagligen inte att vara länge med tanke på att vi fortfarande har julskinka och prinskorv i kylen, jag har ju lite att ta igen nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s