Vattenkastanjer, bambuskott och ett Jesus ljus??

Kom precis hem från affären där jag inhandlat middagsmat. Ikväll blir det wok med kyckling, diverse grönsaker toppat med sweet chili. Eftersom wok anses asiatiskt drog jag mig till hyllan som har asian/hispanic mat. Det finns mycket spännande i den hyllan. Vissa saker kan man inte ens läsa på och förstå vad det är eftersom det skrivs med ett annat alfabet. När jag lyfter, vrider och vänder på burkarna och paketen riktar jag min blick rakt uppåt och vad får jag se?

 IMG_0492 

Får det lov att vara ett Jesusljus till din mangonektar? Dessutom till extrapris. Vilket fynd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s