Härliga måndag

Måndagar är lite konstiga dagar, början på något nytt men ändå så fruktade. Kvällen före är för många så ångestfylld att de inte kan sova och därför blir dagen efter förfärlig. Det hände hemma hos oss igår, inte mindre än två barn hade sömnproblem, tittade i taket och väntade in att klockan skulle ringa. Framåt 02.00 slocknade den sista och då slapp jag känna en armbåge i sidan när jag stängde mina ögon. 

Jag gillar måndagar. Allt blir normalt, barnen är i skolan, det är bra träningspass på morgonkvisten och på kvällen. Måndagar är dessutom ofta ganska öppna, det är sällan jag bokar saker under måndagen förutom en liten kort timme i barnens skola och ett träningspass. Jag har ju oftast jobbat under söndagen. Jobbar man söndag så blir måndag en ny söndag, utan familjen hemma. Det kan ju faktiskt vara ganska bra. Idag hade jag turen att få tillbringa delar av dagen med maken. Efter morgonträningen så åkte vi mot Bellevue Square och smaskade i oss en stor mängd sushi bredvid bandet. Det är ju nästan farligt när man bara plockar av små fat, ett efter ett, till slut har man byggt ett helt torn av små fat och man undrar om bordsgrannen har staplat på min stapel.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s