Vad händer till sommaren?

Nu börjar det bli hög tid att fundera på sommaren 2011. Sverige, Danmark, San Juan Islands, Island, Seattle, Portland, Paris, Härjarö… Det finns många ställen som jag skulle vilja klämma in på semestern. I somras åkte vi ju som vanligt “hem” till Sverige och stannade nästan sex veckor. På vägen tillbaka till Seattle stannade vi till på Island för att hälsa på delar av familjen.Shopping in Reykjavik 2010-08-23 003

Ska du flyga hem i sommar eller ska du flyga hit kanske? Stanna ett par dagar på Island. Favorit i repris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s