Redo att erövra världen

I tre dagar har jag suttit, legat, lutat mig i soffan, läst böcker, tidningar, tittat på filmer, pratat i telefonen, läst mail. Nu är jag klar. Redo. Slut. Finito. Nu vill jag ut! Tre dygn av total ofrivillig stillhet. Färdig med det! Jag kan inte gå, jag kan hoppa på ett ben och det är lite begränsande. Alla längtar efter lata, lediga dagar. Dagar då man kan göra absolut ingenting, ligga i soffan och lata sig. Jag har provat, det räcker nu, helt klart överskattat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s