En dålig början på dagen

Jag var helt övertygad om att vi skulle få en snödag idag, sovmorgon och lat dag. Så blev det inte. Framåt natten övergick det häftiga snöandet till kraftigt regnande. Nu är marken täckt av gucka, slush, mänger av sörja som man kan likna med snöblandat regn. Tre besvikna och extra trötta barn väcktes i morse. Alla tre var övertygade om att jag hade hört fel på nyheterna, det måste ju bara vara stängt idag.

Dagens andra nederlag, årsbesked från CSN. Jag tog blodtrycket med min nya manschett och jag funderar på skicka en räkning till CSN på förkortande av livslängd, jag måste ha tappat 10 år när jag läste dokumentet. Jag straffas för gamla synder och det känns ju lite sniket. Nu funderar jag på att leta fram den här butiken som säljer regnbågar och sedan leta fram krukan med guld. En nätt investering på $250 är ju ingenting om man är säker på att man hittar en hel förmögenhet.

IMG_0509

Make it a good one!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s