En ganska kass semester

Semester är på något sätt överskattat. Man packar och donar innan resan och packar upp och tvättar efter resan. Jag kan bara konstatera att det här var inte vår bästa semester. Jag kan stå ut med att inte åka skidor, det funkar att göra annat några dagar. Men nu jag fast på rummet med stackars Caroline. Idag skulle vara dagen då hon blev snowboardåkare, hon laddade hela dagen igår för en heldagslektion på berget. Istället blev det magsjuka i timmarna tolv och det ser inte ut att vara någon ljusning. Vi gick från fem förväntansfulla skidåkare till tre.  

One thought on “En ganska kass semester

 1. Bo Håkansson

  Kära lilla Carro. Mormor vet precis hur det är att vara magsjuk.
  Du vet att man kan bara säga magsjuk så blir hon sjuk.
  Vi tänker på Dig. Vi får hoppas att det blir bättre ganska snart.
  Det är en förfärlig åkomma och virus. Maria har nu också haft samma nyligen och inte kunnat gå till jobbet.När vi träffas snart får vi göra något trevligt istället. Ha det bra på rummet i alla fall.

  Bästa hälsningar från Morfar och Mormor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s