Det gäller att hitta rätt

När jag var och handlade lite mat sent igår kväll körde en kvinna upp sin bil bredvid min och vevade ner rutan. Hon sa att hon trodde att hade kört bort sig lite och frågade efter vägen. Hon skulle till Bellevue centrum. Vi konstaterade att hon var i Redmond, i grannstaden, en bra bit bort. Jaha, svarade hon då var hon var nog lite fel.

Att vara lite fel är ju lätt att vara. Jag är helt på rätt ställe, sitter på min vanliga plats i soffan och dricker mitt morgonkaffe. Men däremot beklagade sig barn nr 3 i morse att hon satt på fel plats i skolan. Mellan två ****. Inte bra, det kändes helt fel. Barn nr 1 beklagade sig också över att vara på fel plats, på bussen i stället för att få skjuts. Det var helt fel, åker hon skolbussen till skolan missar hon 15 minuters extra sömn. Barn nr 2 verkar ha hittat rätt plats, i hörnet på soffan med en filt över sig. Hon har inte sagt ett pip sedan hon vaknade. Brjann var på helt fel ställe i natt, han kom hem kl 05.00 från jobbet.

Vi får hoppas att damen hittade rätt och kom fram till Bellevue efter sin avstickare i Redmond. Brjann är återigen på jobbet efter att ha varit på rätt plats och sovit i knappt 1 1/2 timme. Jag vet att jag har tre saker inbokade i min kalender idag och jag hoppas att jag hittar rätt. Stopp nr 1, lärarmöte på, jajjamen, IKEAs restaurang, dit hittar jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s