Bättre en stövel på foten…

Sol, blå himmel och –2, det låter som sportlov. Kan kännas lite kyligt om man är utan stövel. Efter en lång förmiddag på gymmet var det dags att duscha och klä på sig. Allt låg prydligt och fint i mitt skåp redo för dagens äventyr, allt utom handdukar och stövlar som de allra flesta ställer på skåpet. När jag var klädd och klar var det bara stövlarna kvar och då fanns det bara en kvar ovanpå skåpet, en vänster stövel. Så ser ni någon hoppa runt på ett ben med en höger stövel i svart så vet ni att det mycket möjligt kan vara min. Det är lite skumt att en stövel försvunnit och den kan mycket möjligt ha ramlat bakom skåpen. Då ligger den där den ligger. Och jag är stövellös.

IMG_0546

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s