App missbruk

Mångas liv förenklas, eller styrs om du så vill, av appar på mobilen. Det är träningshjälp, bankkontakt, spel, språk översättningar, radio, skype… Själv är jag ingen vidare stor app vän, jag har det jag har och det ska mycket till innan jag betalar för att få något nytt onödigt eller något nytt spel. Nedladdningen av Angry Birds höll ju på att sluta i total sömnlöshet så den låter jag bli numera. Starbucksappen kan jag nog inte leva utan. Det är ju fullkomligt nödvändigt att snabbt hitta närmaste Starbucks när man är ute och frotterar sig med omgivningarna.

Jag har en liten missbrukstendens, jag kan inte låta bli lyckokakor. Jag öppnar allas kakor och tror självklart på att allt ska slå in. Jag har fått oändligt med lyckonummer och visdomsord gratis genom många asiatiska lådmiddagar. Det har till och med gått så långt att jag köpt burkar med lyckokakor på affären. Problemet är att själva kakan smakar otrevligt, det är ju bara lappen jag vill åt. Och nu har jag hittat den ultimata appen. Fortunecookie appen som ger mig en liten visdom och några lyckonummer varje dag. (Man kan också fuska och få flera om dagen.) Så nu kommer jag plåga er då och då med riktiga visdomar som kan leda er alla till framgång och lycka.

IMG_0552

 

 

 

 

Det jag planerar just nu är att äta en (ev två) av bullarna som precis kommit ut ur ugnen…

 

IMG_0559
…och sedan är det tack och god natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s