He who seeks will find

Mysteriet med den försvunna stöveln är inte på långa vägar löst. Jag har varit tillbaka tre gånger av olika anledningar men ingen har återlämnat min stövel. Jag har försökt kravla mig upp för att titta bakom men hålet är så litet så det vore otroligt konstigt om den har ramlat ner där.

Frågan har kommit upp hur jag tog mig hem. Det var ju inte svårt alls eftersom jag hade mina svettiga gympaskor att sätta på mig till min svarta kjol och svarta strumpor. Glamor på hög nivå. Jag hade egentligen andra planer men jag tog turen hem och bytte mina glammiga gympisar till ett par andra stövlar.

IMG_0564

Dagens lyckokaka säger väl det som jag vill höra? Letar jag efter min stövel på Proclub så kommer jag att hitta den. Eller är det kanske så att letar jag efter ett par nya stövlar på skoaffären så kommer jag hitta ett par där? I vilket fall som helst så kommer jag att ha ett par stövlar vid veckans slut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s