En förmiddag med viktväst och allvarliga planer på att tillverka en falukorv

Ordningen är återställd! Veteranerna fick sin önskan uppfylld idag. Coach J lyssnade och fixade. Vi fick egen tid med monsterrep som lånats från en oceanångare, kettles och säckar. Straffet blev 40 pounds extra vikt i form av viktväst. Hela rutinen skulle göras med 40 pounds extra runt magen, armhävningar som kändes extra djupa… Tungt, men kul var det. Moohahah… Knäckte till ryggen i glädjen och fick åka en tur till kiropraktorn. En win, win situation… jag blev glad och han tjänade en slant… Återställd och redo att fortsätta dagen utan viktväst.

Det blev en trevlig kväll med goda vänner och nu har jag innan tandborstningen hunnit bläddra i en kokbok. I morgon ska jag baka knäckebröd och göra hemgjord falukorv. Det blir något det! Over and out…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s