Kalorifattig och ganska torr

Fredag! Härligt! Morgontv, kaffe, grapefrukt och hårt bröd med ost. Tänker inte skriva Life is good för att det skriver alla på facebook så det har blivit helt uttjatat. Livet är ganska schysst. Har få klagomål just nu. Efter några riktiga djupdyk i början av veckan känner jag att det mesta har klättrat uppåt. Förutom foten som sitter kvar på golvnivå. Och min stövel fortfarande borta.

Igår köpte jag tidningen Runner’s world. Jag lockades av framsidan där det stod injury-prevention plan. Jag läste tidningen med stort intresse från början till slut. Det blev 20 minuters vältran i självömkan. Jag hade tänkt att avnittet med skador skulle bli livsförändrande. Så blev det inte. Jag insåg att det redan var kört. 8-10 veckor utan att ens försöka gå eller springa var tipset, jag är inne på vecka 5. Jag funderar inte ens på en kort promenad. Jag hade förväntat mig att det skulle vara bra nu. Buhu.

Det fanns också ett avsnitt med mat som skulle ge bränsle för det mesta. Men jag vet inte riktigt…? Det handlade om gryn och fröaktiga saker. Jag kan ju inte ens äta havregrynsgröt (det enda som håller mig ifrån att genomföra ett triathlon). Tipset var att äta t ex amaranth, teff, quinoa, kamut osv morgon, middag och kväll. Quinoa har jag inget emot men teff… verkligen. Jag vet inte riktigt. Och till frukost? Jag tror att jag fortsätter i mina vanliga banor med hyfsat varierad kost som innehåller det mesta men mycket mindre kaffe än tidigare. Ikväll blir det nog efterrätt också som säkert kommer att innehålla smör, grädde och mjöl… hujedamig.

Nästa månad kommer jag säkert köpa Cosmopolitan, Vouge eller Country Homes igen eller kanske till och med O Magazine. Runner’s World var alldeles för verklighetsnära och kalorifattig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s