En riktig Allersfru

När jag vaknade i morse kände jag att det var viktigt med rätt inställning. Här skulle nu tillverkas korv och knäckebröd, eventuellt… om energin stannade kvar i huset. Det var i alla fall lika bra att sätta på sig en t-shirt med bra karma.

IMG_0567

Frukosten höll på att ta knäcken på mig. Många beställningar. Vetefria amerikanska pankisar, svenska pankisar och dinkelvåfflor. Efter ett par timmar var alla vakna och utfodrade. Nu knäckebrödsdags. Lätt som en plätt, hur enkelt som helst. Varför har jag inte gjort detta tidigare?

IMG_0572

Första plåten ute och nu är det lunchdags. Quinoasallad och kyckling med yoghurtsås, så präktigt så. Sedan var det ju dags för den där falukorven… jag tror vi går och bowlar i stället.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s