Korvlöst

Det blev ingen falukorv idag. Knäckebrödet tog knäcken på mig. Nej, skämt åsido. Vi hade annat för oss. Ett barn skulle träffa ett gäng kompisar för att tillverka Valentineskort och övriga två ville shoppa. När barn träffar kompisar här innebär det att föräldrarna blir involverade. Vi skjutsar och hämtar och håller sms kontakt. Det verkar kanske lite främmande för alla svenskar i Sverige. Här är det så, om man bor som vi… Det går inte att ta sig till sina kompisar på annat sätt än i en SUVWinking smile Men jag kan ju inte direkt säga att vi protesterade. Vi tog oss en tur till Bellevue Square och kom faktiskt hem med en påse från GAP och med en frozen yoghurt i magen. Nu är köttet intaget från grillen, majskolvarna är kokta och knäckebrödet ligger fint på bordet bredvid brieosten. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll. Här är det middag, Scattegories och film på menyn. Cheers

2 thoughts on “Korvlöst

  1. Maria

    I den lilla bortglömda delen av Sverige som kallas Norrland skjutsas alla barn överallt tills de är gamla nog att komma in på krogen. Cykling mer än tre mil är inte önskvärt, kollektivtrafik är inte uppfunnet och taxin kör bara åt ett håll…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s