Älskar Combat

Träningskläder på och ut i kylan. Packningen med, vatten, handskar, wraps… Avsläppning av barn i drop filen och mot gymmet. Parkerar, hälsningsfraser, kul att se alla men inget har hänt sedan igår, in med väskan i skåpet. Mot speglarna, wrappar händerna, instruktionerna börjar. Alla tar ett hopprep, vänster, vänster, vänster, höger, höger, höger, vänster… Hatar 10 minuter hopprep. Jag värmer upp på versaclimber, har svårt att hoppa hopprep med foten, klättrar 1300 feet på 11 minuter, svetten droppar. Inropad till de andra och alla tar en plats. Kommandona haglar, alla stirrar på sig själva i speglarna, vänster, höger, lefthook, righthook, fade… skrattar alltid för mycket, flyttar från Jo som börjar göra löjliga karateljud på brittisk engelska… Fokus! Får onda ögat av tränaren men med ett blink. Ut mot tracken. 3 minuter tjockrep, 30 sekunders intervaller, armarna bränner. På med viktväst, 20 pounds runt magen, ner på golvet och gör 15 armhävningar, upp igen och 15 kettleswings, hinderlöpning men squats för mig, samma igen, mot golvet, armhävningar… 3 minuter går fort när man har roligt. Mot säckarna, torkar pannan, ser gula fläckar framför ögonen, torr i munnen… På med handskarna, partnerjobb 3 minuter i taget, sista 30 sekunderna bränner armarna, det är nu det gäller, motsåndaren I påhittad ringhörna, byter och håller säcken. Dunk, dunk, dunk…håller emot och pratar om veckan.…Snart slut och överraskning till alla… 5 minuter 20 sekunders ruschar på versaclimber. Svetten rinner, maxpulsen är nådd, blodsmak i munnen och över en timme har gått. Benen bär inte riktigt när jag tar steget ner…Säger trevlig helg till alla och förvinner ut i kylan, mors och goodbye till tränarna. Glad som en lärka och med spagettiarmar åker jag hem mot duschen. Älskar Combat!   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s