Den som ändå fick gå på röda mattan

Och så blev det söndag… Här sitter vi i soffan och tittar lite lojt på Grammy Awards. Klänningar från Armani, skor från designers som jag inte ens kan stava till, håruppsättningar a la knas och inburen i ägg. Störtlöjligt… och alldeles underbart… vi önskar ju att vi vore där på den röda mattan i något ruskigt snyggt guldfodral och vackra skor. Vi sitter och skopar i oss glass och maränger, glamoröst så det förslår. Men vi är ju ganska nöjda med söndagen ändå, tjejerna och jag. Jobb, läxläsning, lunch, bad på klubben och lite annat pyssel. I morgon är det Alla hjärtans dag. Tänk på hjärtat i morgon! Ta en springtur, en simtur, en promenad med hunden… och ät och drick något som smakar bra. Här hemma förväntar sig barnen en hejdundrande Valentines middag så jag får ägna morgondagen åt att planera. Och om du läser detta – Grattis faster i Paris!    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s