Hjärtdagen

Det är lunchdags, precis hemkommen från gymmet och jag har redan fått 8-10 frågor om mina planer för Valentines Day. Ja, det kan man ju fråga sig? Humm… inget jag har gått och funderat på någon längre tid. Men nu har jag gjort snabba planer för kvällen. Barnen och jag ska som vanligt gå på träningen och sedan är det god mat som gäller. Rack of lamb, ratatouille och hjärtformad potatisgratäng. Efterrätten ska jag fundera lite till på.  Snabblunchen gick i hjärtats tecken, rökt lax, äggröra med spenat och tomater.

IMG_0605 

Happy Valentines Day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s