Cocosbollar gör livet värt att leva

Ja, nu blev det drag under galoscherna må jag säga. Barnen tog riktigt illa vid sig när jag påstod att de inte hjälper till hemma. Nu har det plockats ur diskmaskinen inte mindre än två gånger, tvätt har vikts och italienska köttbullar har rullats och brynts jämt i pannan. Till och med en Caesar sallad fixades till köttbullarna. Jajjamen. Matlåda har packats till en klättringsvän som ska levereras i morgon. Han lystrar till det vackra namnet Valentino och har föräldrar som är vegetarianer. När han fick höra att det önskats italienska köttbullar, tomatsås och ängelhår till middag hemma hos oss så var han nära att följa med oss hem. Men nu kommer han få en välfylld matlåda till fredagskvällen.

Jag har har vallats av ett barn till IKEA, blivit lockad till skratt med stand up med drag av buskis av en annan och blivit förärad en knäsittning (bortdomnare) under en lång timme efter maten. Jag börjar känna mig överflödig, älskad och väl underhållen. Träningen idag blev däremot kort, 50 minuter versa climber omväxlande med löpning. Men jag tror att det var en lyckad kombination, än så länge står jag på benen och foten är i normal storlek. Det finns hopp!

Maken är hemma och ledigheten varade i nästan tre timmar. Nu har datorn öppnats upp och slagits på igen. Sånt är livet.

Dagens stora fynd: Delicato bollar, cocosbollar och mazariner på IKEA. Nu har vi verkligen sjunkigt lågt. Sunkiga, sockriga men ack så underbara. C skulle utan problem kunna äta ett dussin cocosbollar per dygn och Brjann fick ett religiöst uttryck i blicken när han fick syn på Delicatobollarna i kassen. Ja, så illa är det. Vem vill ha hembakade bullar när man kan få en cocosboll bestående av tillsatser och ämnen som lystrar till namnet E732. Det är sjutton inte lätt att vara hemmafru. 

 

DELICATOBOLL Sugar-free chocolate pastry  Net weight: 240 g

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s