Skippa citronen

Fantastiskt väder! Marken glänser av frost och solen står högt på en klarblå himmel. Som med en blinkning glömmer man bort vinterns regn och eländiga gråa himmel. Jag sitter i soffan och tittar ut genom vardagsrummets dammiga fönster. Mätt, svettig och ganska nöjd. Jag tog mig ut och sprang några kilometer i solskenet. Första gången utomhus sedan foten började trilskas. Det gick hyfsat, jag tog mig hem. Och jag fick massor av D vitamin på köpet. Belöningen blev en tunnbrödssmörgås och en kopp kaffe.

Klickade runt på MSN igår och fastnade på något som handlade om vad man skulle undvika om man inte var sugen på att bli sjuk eller få andra människors bakterier. Det mesta var gammal kunskap, ni vet sådant som alla tar på, kundvagnar, tvålpumpen på toaletten och dörrhandtag. Men nu ska man undvika att äta på restaurang. Det som var absolut värst var menuer och håll i er, citronklyftor. Jag som alltid dricker iste blev lite fundersam. Hur många händer har en citronklyfta passerat innan den hamnar i mitt glas? Det blir nog isvatten utan citron till lunchen idag.

One thought on “Skippa citronen

  1. Lena Powers

    Efter jag tagit health testet så kan jag varken handla i delidiskar eller Subway längre. Den vanligast sjukdomen är just att bli magsjuk efter att folk som jobbar med vår mat inte tvättar händerna efter toabesok ens! Och sen tar de i var mat…blä…och bartenders ska just ha handskar då de skivar citronen…som de aldrig har. Ja, skippa citronen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s