Efter regn kommer blå himmel

Mer sol, mer blå himmel och vinterregnet faller i glömska. Jag kan inte ens minnas att vi har haft en lång, grå, värdelös vinter full av sömnsjuka och deppighet. Idag var det skola och jag fick sällskap in av två av barnen. Det yngsta barnet var tvungen att ta igen sig efter att ha haft en nattgäst. Bifogar bevis på blå himmel:

IMG_4861IMG_4870IMG_4894IMG_4867

Seattle kan vara otroligt vackert om det är fint väder och om vädergudarna väljer att hålla inne regnet. Idag var det en sådan dag. Solen skiner mot en blå himmel och blänker starkt mot sjöarna och havet. Alla Evergreens blir extra gröna och himlen känns otroligt blå. 

                    IMG_4822IMG_4826IMG_4849IMG_4838

IMG_4852IMG_4839

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s