Vad gör man om magen kurrar alldeles förfärligt??

Vi fick göra en akut utryckning idag. Tjejerna och jag pysslade på med vårt, handlade lite, målade lite porslin, promenerade lite. Efter att ha satt oss i bilen, på väg mot nya äventyr höll S på att fullkomligt krokna. Hon fick en akut hungerattack. –Får man aldrig någon mat på en måndag?, utbrast hon i förtvivlan. Nu var det ju så att det hade gått hela 2 timmar sedan vi åt senast. Men det var tydligen alltför lång tid utan krubb. Vad gör man? Vi rattade in mot Dairy Queen och parkerade bland alla andra akut hungriga. Vid disken spanar vi in saftiga hamburgare, pommes, glassar i enorma storlekar… När S kommer fram till disken beställer hon en Grilled Chicken Salad?? Ungen är 9 år. Salladen är nu ett minne blott och vi är hemma igen. Nu kikade jag in i arbetsrummet och där sitter hon nu och äter igen. Något laddas in i gapet med jämna mellanrum. Vad vet jag inte riktigt men det ser ut som flingor och havremjölk. Mellan tuggorna fick jag plötsligt frågan –What’s for dinner?Uppenbarligen har hon ett hål som behöver fyllas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s