ny vecka–nya tag

Idag firar vi Presidents Day. Jag vet inte riktigt hur vi ska bära oss åt än men vi listar väl ut något storslaget och klämmer in Nixon, Ford, Bush x 2, Lincoln och Adams i allt det storslagna. På Presidents Day firar man USAs första president, George Washingtons födelsedag. Dagen har börjat bra, och kommer säkert att bli ännu bättre. Jag drog mig till gymmet i ottan och barnen som är lediga från skolan fick sova länge. Nu har vi intagit pannkakor med jätteblåbär (som smakade mumma) som är en äkta amerikansk frukosttradition.Vi kanske kan kalla det en storslagen presidentfrukost. Pannkakorna lagades i bunkarna tre, en alldeles vanlig pannkakssmet, en vete-mjölkfri amerikansk och glutenfri vanlig svensk. Jag jobbade så hårt att botten gick ur en av bunkarna. (Den kan vi spara och använda som strut till en liten nyopererad hund.)

 IMG_0657IMG_0642

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s