Lite country till tandborstningen

Mycket ska man stå ut med…  Kiss, The Ramones, Lady Gaga, Miranda Cosgrove, Katy Perry, Taio Cruz, Aerosmith, Bon Jovi, Guns N’Roses,… Barnens musiksmak smittar av sig på hela familjen och kryper fram hela vägen till middagsbordet. Köttbullarna och kycklingfileerna får sällskap av Nicki Minaj och Eminem och basen gungar i pinnstolarna. Jag tänkte bara dela med mig av det senaste fyndet, the band perri från Mobile, AL. Tre syskon, mycket country och till och med ett dragspel och en banjo ibland. Enjoy och god natt.

2 thoughts on “Lite country till tandborstningen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s