Vinka inte till blå bilar

Idag har jag, mellan allt annat som har hänt, ägnat mig åt att städa. Jag hade tänkt att jag skulle ha hunnit med hela huset men kom bara från köket fram till trappan. Det betyder att det är mer än 2/3 kvar. För er som har svårt med fractions så betyder det väldigt mycket. Jag känner pressen, mamma och pappa kommer på lördag. Inte för att jag har några föräldrar som drar fingrarna längs fönsterbrädan och kollar dammet men man vill ju ändå at huset ska lukta lite rent. Jag har också hunnit med lite mer än en timmes löpning i alltför långsam takt och ett fruktsamt besök hos Dr J, min kiropraktor samt en diverse annat viktigt. Dr J är en riktigt pärla. Igår gjorde jag lite för tunga deadlifts med min besvärliga axel och hade efter det mycket kalla och bortdomnade fingrar, lite besvärligt. Nu börjar det pirra i handen så det måste betyda att jag är på bättringsvägen tack vare Dr J. Han ska spela hockey i Canada i helgen så nu måste det vara bra.

I flera dagar har jag vinkat åt en blå bil med en man som jag känner, min sporadiska och väldigt muskulösa Iron man PT. Hela veckan har jag har stött på honom vid mataffären i Redmond, när jag varit ute och sprungit och nere i Kirkland när jag var och åt lunch häromdagen. På förmiddagen var jag ute och sprang och då vinkade jag till honom igen och då stannade han. Ojsan! Nu får jag springsällskap tänkte jag men… Ut kommer en tanig man som jag inte alls känner. Han frågade lite snällt om vi känner varann eftersom jag har vinkat hela veckan och jag bad om ursäkt och sa att jag trodde att bilen tillhörde någon annan och genom rutan så såg det ut som han. Vi småpratade lite och han undrade om de var lika. Jag sa att han är verkligen din motsats. Hur menar du, sa han då. Han är både muskulös och snygg hör jag mig själv säga. Fy mig, vilket dålig samvete jag fick och fort sprang jag efter det. Nu får jag nog passa mig när jag vinkar åt kända bilar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s