Jag är ganska bra

Jag är ganska usel på många saker men faktiskt så är det så att jag är bra på bra mycket mer. Det kanske låter lite skrytigt men här i Amerika så lär man sig att plocka fram sina bra sidor hela tiden. Det är ju väldigt osvenskt att framhäva sig själv. Det jobbar hela familjen på och jag måste säga att barnen har blivit ruggans duktiga på att anamma det amerikanska förhållningssättet. Jag har lyckats med något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har börjat att njuta av att springa. Efter mycket nötande och suckar så ser jag fram emot att jag ska få gå ut och springa i morgon. Jag kan lova er att det har tagit tid men nu börjar jag faktiskt förstå varför det är så trevligt. Ha! Och jag har dessutom blivit ganska bra på det. Det är nötning som gäller!

“Each time you push through a discomfort barrier, you make it easier to do it next time.” via @JeffGalloway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s