Maken och skorna har flugit hem till Redmond

Den bortflygna maken har flugit hem igen och infann sig i hemmet lagom till fredag kvällen. Fredagar brukar ju vara extra trevliga och händelserika. Och om denna fredags kvällen var händelserik!! Sock Hop säger jag bara! Dans för hela skolan på junior high. J jobbade som voluntär, poppade popcorn, knäckte glowsticks och höll ordningen. C och S dansade för glatta livet och käkade popcorn i pauserna. Självklart under övervakning av sina föräldrar eftersom föräldrarna inte fick lämna bygget. På min tid fick barnen sköta sig själva och dansa, svettas och fnittra. Men våra barn verkar kunna göra det medan föräldrarna tittar på och pratar med fransoser. Allt detta roliga hann Brjann komma hem till. Vilken lycka! Inga foton tyvärr. Barnen tyckte det var alltför pinsamt att vi skulle fota dem medan de dansade tryckare och swingdance med sina “kompisar”. Och ja, de dansade swingdance… vi bor i Amerika och här får man lära sig 50-tals swingdance på gympan och de tycker att det är kul. Ett extra stort handslag till gympamagistern, musikfrullan och rektorn som dansade hela kvällen med barnen. Otroligt härliga! Och inte visste jag att fågeldansen fortfarande var populär :/

Lyckan är riktigt stor här, inte bara Brjann har hittat hem till ytterdörren, mina nya trailskor hittade hem med Fedex. Imorgon blir det en skogstur i lagom fart medan barnen får sovmorgon. Och sedan kommer mormor och morfar med Europaflyget!! Som vi har längtat!

IMG_0720

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s