Två gäster har anlänt och gett upp för dagen

Här var det livat! En cyklande man sover på golvet framför tvn och två inresta har precis gett upp för dagen och har gått upp för att borsta gaddarna. De höll ut länge, nästan längre än vi inbodda. Men nu är det slut för idag. Vi andra som är vakna sitter i Karamellkungen koma. Vi har små ätit lakritsbåtar, hallon Ferrarisar, lakritspipor, hjärtan, Dumle, Marianne och massor av andra delikatesser. Nu har vi lång läsning av tidningar och böcker att se fram emot. Det är nästan så att man önskar sig en sömnlös natt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s