Idag var det shoppinghysteri

Idag har vi varit på shoppingtur norr om stan och kommit hem med fler än en kasse kläder. Lyckliga barn! Det blev både skor, kläder och en cykel! Men cykeln inhandlade jag senare på dagen hemma i Redmond. Jag har också köpt mitt livs första cykelhjälm. Jag borde ju självklart ha haft hjälm tidigare men jag är ju så himla tuff Winking smile Det blev en bra trail cykel som nog ska tåla både det ena och det andra. Nu är det bara att anmäla sig till den första tävlingen! Snygga bilder på mig i ful cykelhjälm kommer en annan dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s