Stackars kungen?!

Nu har vi suttit och diskuterat kungahuset i flera timmar och åsikterna går isär. Hur synd är det egentligen om kungen? Hade vi kunna haft det bättre? Jag måste erkänna att jag är barnsligt förtjust i kungahuset. Skicka dit lite mer guldpengar och låt dem roa sig eller egentligen bara leva. Hur kul är det att vara kung? Inte direkt självvalt. Och nu är kungen fast med en fru utan öron… hur kul kan det vara Smile.

Jag gillar kungen. Jag tycker att han har fått ett omöjligt uppdrag som han faktiskt sköter helt OK. So what om han har lite problem och har svårt att leverera schyssta tal. Hur lätt kan det vara? Och hur kul kan det vara att fara runt till olika länder, sjukhus, varuhus, furstar och prinsessor? Jag tycker att vi kan vara ganska nöjda jämfört med övriga Europas halvdassiga kungahus. Hade vi haft det bättre med Prins Charles och Camilla? Eller Stephanie och Charlotte? Inte alls! Skandalerna har ju varit betydligt större i andra länder än här. Heja Kungen! (Men Silvia är ju inte så himla kul.)

kun2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s