Lördagkväll i förorten

Men tjena… problemet är ju inte att jag är astråkig…. hur kul liv lever jag egentligen?? Mannen står i köket och ger servtips i volleyboll till tonåringen som börjat spela volleyboll. Det är LÖRDAG!! Men… en gång volleyboll tränare alltid volleyboll tränare. Jag kan nästan känna doften från omkädningsrummen i hallen i Väsby. Själv kastar jag mig över rabarberpajen och yoghurtglassen. Men jösses, medelåldern är nära när man glädjer sig åt att rabarbern har kommit tillbaka till den lokala butiken. Men tjena igen! Ett snäpp värre hade väl varit om jag fryst in rabarber sen förra året. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s