Hur kul är det?

IMG_0731

Jag har fått klagomål. Kul! Anledningen till klagomålet var att jag inte är kul längre. Men tack! Så här kul är jag, ganska okul. Det händer inte så mycket just nu men våren är ju på väg och då brukar det ju spricka upp ute och hända saker i kroppen i och med att D vitaminen sprakar från himlen. Men vänta bara… jag ska serva bilen i veckan och sitter syltmunkstanten där och smaskar munkar och läser Bibeln så är det dags att köpa en Trisslott, gå med i en sekt eller bestiga Mt Everest… då är det ett solklart tecken från ovan!!

IMG_0750IMG_0753IMG_0734

Här sitter jag och är rolig medan jag väntar på att klockan ska laddas och att vilodagen är slut… Nu ska jag slänga på några köttbitar och majskolvar på grillen. I morgon är det en ny dag och då… Cheers!

4 thoughts on “Hur kul är det?

  1. Stephan Stureborg

    Men Hallå!!
    Inte kul?? Jag vet inte någon som skriver så roliga och utlämnande inlägg som du! Du är precis hur kul som helst!! Fortsätt i samma stil. Jag tror snarare att problemet är i mottagarens ögon. Kanske den långa regniga vintern gör att de inte ser det roliga i dina inlägg, vad vet jag, jag vet bara att du är bäst, fortsätt så. Sen är jag nyfiken på vad du tycker on din nya klocka och ser fram emot lite grafer och tabeller…. (nyfiken i en strut)
    /Stephan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s