Då var dag 6 avklarad

Jösses så trögt det kan vara. Benen satt liksom fast i marken. Redan på uppvärmningen, inomhus, dröjde jag mig kvar liggandes på konstgräset. Jag hade kunnat somna på plats, utsträckt på hårt underlag som till och med är lite stickigt. Kändes lite som akupunktur i hårbotten. Men nu var det ju så att alla andra klädde på sig regnjackan och skuttade iväg med höga knän så jag lommade efter. Någonstans mitt i högen hittade jag mitt 7 miles/h tempo och höll det ganska bra men med kraftig andning. Det var otroligt skönt att komma in efter 9 kilometer och jag njöt varje sekund av styrkepasset efter löpningen. Det stör mig inte det minsta… burpees och push ups… alla säger neeej jag säger hur många? Gurun tittande frågande på mig idag, inte ett leende kunde jag kosta på mig. Han undrade om jag inte hade haft a great run. Inte direkt idag… men i morgon kommer det vara mycket bättre för alla älskar väl att springa på fredagar, då har man ju helgen som mål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s