Tulpantur

Idag hade jag turen att åka med tre kompisar till Skagit Valley för att titta på tulpaner. Det kryllade av tulpaner och svenska tanter. Tulpaner drar till sig svenska tanter. Under hela livet har man ju hört talas om bussresor till Holland, medelålders och pensionärer som åker med Svenssons Buss för att titta på vackra tulpaner i dagarna tre. Nu är vi där! Medelålders som fyllde bilen och åkte för att njuta av stora fält av vackra tulpaner.

Ingen sol, lite glimtar av blå himmel och bara lite regnstänk… äkta Washingtonväder. Det var riktigt lyxigt idag, jag fick dåsa i baksätet medan Louise rattade sin bil norröver. Men kameran blev kvar hemma så telefonen fick fånga några bilder av tulpanerna.

IMG_0816IMG_0839

IMG_0842

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s