årets lista–och jag är inte med?

Jaha, nu har årets lista på världens mest inflytelserika personer publicerats i TIME. Jag fanns inte med, inte ens på sista plats. Nej men skämt åsido så är det en brokig skara männsikor från hela världen som man kan läsa om. Lite förvånad blir man väl när man ser namn som Bruno Mars (sångare) och Peter Vesterbacka (skapare av Angry Birds) bland namn som Hilary Clinton, President Obama, Gadaffi, Oprah och Assange.

Full List – The 2011 TIME 100 – TIME

Dagen har varit omväxlande. Strålande sol, blå himmel och ganska varma vindar. Träning och delvis urhoppning av axel resulterade i horisontellt läge i en timme. Ojoj, vad yrt det blev. Fick ställa in dagens övningar och träffa hemmajobbande Brjann i stället. Jag måste erkänna att jag börjar omvärdera Brjanns bilköp. Jag lånade bilen idag. Taket av och brillorna på. Hett tips är att ha någon form av hatt om man är begåvad med hår. Vinden tar i. Jag hade till och med ett litet snack med polisen idag. (När man köper ny bil får man en papperskylt att sätta på insidan av bakrutan. Sedan skickas nya plåtar hem och då skruvar man fast dessa fram och bak.  Bakrutan är av plast och den hakar man av när taket rullas ihop. Idag sol = inget tak) En uniformsbeklädd polis i bil rullade fram vid rödljuset och sa – Honey, you need to show your paperplate in the back window, blink, blink. Absolutely Sir, sa jag och åkte iväg. Honey… ja, värre var det när jag handlade ´påsklammet i charkdisken en stund tidigare. -Ma’am, what can I do for you? Ma’am, have a great Easter! Ma’am, will that be all? Jag gillar Honey bättre!

Och här kommer en liten truddilutt av Bruno Mars – uppenbarligen av av de viktigaste och mest inflytelserika personerna i världen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s