Jag överlevde

…och lyckades ta mig runt trailen och tillbaka. Jösses så kul och så smutsigt!! Cykeln är nedhakad från bilen och avspolad, jag tog med en stor mängd lera hem. Framsätet och ratten i bilen är sanerad. Mina kläder har spolats av och placerats i tvättmaskinen och skorna är avspolade av uppstoppade med tidningspapper. Låt mig säga så här att golvet i duschen var svart av lera… det liksom kröp in innanför mina tre lager av kläder.

Vi hann cykla 7-8 miles i mycket kuperad skogsterräng, på smala stigar, massor av stockar, rötter och vatten. Det ösregnade hela tiden och vi var alla tre blöta ända in på skinnet. Otroligt kul och inte bara benen är trötta.

IMG_0873

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s