Redo!

Nu är det äntligen dags… cykelturen ska bli av! Cykeln är upplyft bakpå bilen och vattenflaskan är fylld. Regnet har öst ner sedan 3 i natt och pölarna blir bara större och större. Det kommer att vara lerigt! Jag fick precis ett samtal för att komma ihåg regnkläder. Verkligen! Jag har dubbla, det kommer nog att vara läge att byta efter en timme. Nu är det bara att köra! Jag trampar verkligen utanför min comfort zone här men jag håller andan och båda tummarna och ber en liten bön att axeln väljer att hålla sig på plats idag.

IMG_0869

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s