Det regnar igen

Lite småvåt om kläderna och kall i magen sitter jag här och smaskar i mig yoghurtglass med en stor näve chokladbitar och cashewnötter till. Före maten. Bara för att jag var sugen. Anledningen till att mina kläder är fuktiga är för att jag har varit ute och kört i hällregn. När C och jag åkte iväg duggade det lite smått. Vi handlade en bok och gick sedan ut i hällregn. Himlen hade öppnat sig och vi kom ut till en mer än plaskvåt bil. Taket satt lite på sniskan och det liksom rann, ömsom forsade in på passagerarsidan av bilen. Så kan det gå. Men i morgon är det säkert sol igen.

Jag har varit på voluntär firande i barnens skola idag, Superhero Volunteer Powers. Alla lärare dukar upp det ena smaskigare än det andra och har förberett små tal och en liten film om årets utflykter och händelser. Mycket trevligt. Och så otroligt annorlunda från Sverige. Det kryllar av föräldrar i skolan hela dagarna. 

Det ser bra ut inför morgondagen. Jag har Boot Camp med mud trail run. Regnar det så här mycket hela natten så kommer det vara övervägande lera på trailen, ju mer desto bättre. Jag ska försöka få med mig kameran i morgon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s