Mera lera tack!

Det är något speciellt med skogen. Doften, knaken, fågelsången, fukten, hohoandet… När det knappt hade hunnit ljusna var hela gänget ute och sprang backrepetitioner och gick trappvila i Willows ravinen. Eller jag vet egentligen inte om det kallas ravin men den går rakt ner och det är faktiskt omöjligt att gå normalt uppför utan att hålla sig i buskar och träd. För att variera backlöpen fick vi kräla lite i leran, combat krypningar, ni vet när man drar sig fram med armbågarna och ser elak ut i ansiktet. Anledningen att jag klev upp ur sängen i morse var att jag hade blivit lovad lera. Jag hade ju måndagens cykeltur i minnet och såg fram emot att åter igen få spola av mig själv med trädgårdsslangen. Sådan tur hade jag inte. Visst var jag smustig men inte alls så smutsig som jag hade hoppats på. Någon kamera fick jag inte med mig men vi hade en egen fotograf från tidningen med oss hela tiden. Hon förflyttade sig runt i skogen och dök upp på olika platser oanmäld just när man såg som mest elak ut, när svetten rann och när man hade drabbats som mest av droppnäsa. Förhoppningsvis får vi se bilderna innan dessa publiceras. Idag såg inte jag sådär amerikansk bildfräsch ut, så jag tävlar inte om priset som omslagsflicka.

Har du besparingar så hämta snabbt ut dessa från banken och sätt sprätt på pengarna. Nu har vi fått bevis på att det är bättre att slösa än att spara… något som jag har känt på mig länge. Termiter har ätit upp massor av rupier i ett bankvalv. Jag har trott länge att jag har termiter i plånboken.

Termiter tuggade i sig miljoner | Näringsliv | SvD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s