En ny människa på 30 dagar

Jag har några bekanta som gjort Hot Yoga 30 dagars challenge och kommit igenom detta styrkeprov som nya människor, pånyttfödda, unga och kroppsligt alldeles underbara och mjuka. Men jag vet inte, 30 dagar x 90 minuter – 2700 minuter Hot Yoga utan en enda dag ledig. Hur mycket vätska hinner man inte förlora? Risken är väl att man blir en urvattnad men mycket böjlig person. Jag tror inte att det är något för mig. Jag är egentligen inte mycket för att följa planer eller program under en lång tid. Följer man inget kan man inte misslyckas. Men nu har jag gjort det. April månads Boot Camp är avslutad och genomförd. Jag blev inte en alldeles ny, underbar och pånyttfödd människa men jag överlevde och kom ut lite starkare och med några fler blåmärken efter en månads tidiga mornar. Detta har jag nu firat med att skriva upp mig och betalat för maj månads Boot Camp! Smart drag! Det måste i alla fall vara lite varmare ute på morgonkvisten i maj. Lycko mig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s