Solen skiner

Det är söndag och första maj. Solen skiner och det är varmt, ovanligt varmt. Jag sprang iväg med halvkorta tights och t-shirt och ångrade mig rejält redan efter 3-4 kilometer med solen i ryggen. Nu är jag hemma efter 1,5 timme och ca 14 km och Brjann ringde precis och berättade att han var i mål. Skönt! Vi var lite oroliga här hemma. Idag var det Brjanns absolut första duathlon (än så länge är det för kallt för simning) och han tog i lite hårt tyckte jag. Han valde den längre sträckan i stället för att ta det lite lätt i början. Men det gick vägen och jag gissar att han kommer att berätta mer på sin blogg.

Igår var det en ovanlig Valborg. Är man inte Uppsala så är det inte Valborg på riktigt. Vi avslutade kvällen hemma hos vänner och tittade sedan på Lacrossematch, Issaquah mot Bainbrige Island. Och vi hejjade så klart på Kevin och Issaquah som vann!! Det var faktiskt riktigt spännande och jag tror vi börjar förstå hur det går till Smile  

Nu är det snart lunchdags och sedan lite trädgårdsarbete i solen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s