Tänk så mycket man missar om man inte ligger i

Bor man en bit bort från Sverige är det lätt att man missar många viktiga händelser. Första åren läste jag intensivt nyheter om Uppsala och övriga viktiga delar av Sverige varje dag. Nu börjar jag successivt gå över till mer och mer lokala nyheter här och jag känner ju mig såklart som en bov. Oförlåtligt! För det är ju viktigt att läsa allt och inte missa något. Jag läste precis att det har vandrat runt ett vildsvin på Uppsalas gator. Jag har en väl utvecklad vildsvinsskräck. Helt sant! Det är nog det värsta som skulle kunna hända mig, att jag skulle stöta på ett vildsvin. Ja, då menar jag ju i djurväg, det finns ju många andra hemskheter som säker skulle vara mycket värre. Hellre en coyote än ett vildsvin.

Det finns ju mycket annat som jag missat, eller missat lite. Svensk musik och film är ju inte lika lätt tillgängligt här som i Sverige. Jag måste bara dela med mig av mina favoriter just nu… och jag vet att vissa är hopplöst gamla och något mesiga men jag bjuder på det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s