Vem behöver botox?

Idag gled det ner några bönskott, groddar (eller vad det nu kan heta på svenska) till middagen. S’s och mina nya favoriter. Vi smaskar alltid i oss färska skott när vi äter och slurpar i nudlar på BOOM. Krispiga, knapriga och färska. Idag köpte jag en påse hem och vi strösslade över en handfull var över maten och efter maten satt vi och plockade i oss några till. Då hände det, först svällde en läpp, plopp, och sedan en annan, plopp. Först över och sedan under. S såg ut som om hon hade varit med om ett Botox party där det serverades vin även till den som höll i sprutan. Som hon fått några riktigt misslyckade injektioner. Munnen kliade och ögonen kilade och vi plockade fram burkar och knaprade piller och sedan väntade vi och väntade och väntade… Och bingo… efter 30 minuter andades vi ut och konstaterade att vi slapp ett besök på akuten den här tisdagkvällen. Jag gissar att bönskott behöver vi inte köpa igen på ett tag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s