Söndagen är inställd

Idag var det dags för svenska skolans årliga friluftsdag. Track/fotbollsplan var hyrd, försäkringar införskaffade, material framskaffat och fika packat… och så regnar det. Regn är ju inget ovanligt här men idag regnade det. När jag tittade ut vid 7 i morse så forsade det längs trottoarkanterna, gräsmattan låg under vatten och stuprännorna hann inte med så det svämmade över. Vi fick ställa in den efterlängtade friluftsdagen men längdhopp, 60 meter, stafett och annat kul. När jag kom till platsen för att samla upp ev förvirrade föräldrar såg tracken ut som en vallgrav runt en lerig plan som mest var under vatten. Det var nog ett bra beslut i alla fall.

När jag fick oväntat med tid över så har det flippats pannkakor av olika typer. Nu är alla mätta och glada och hela dagen ligger framför oss. Det gäller väl bara att hitta på något inomhus eftersom regnet fortsätter att hälla ner. Det känns som om vi bara skulle vilja ställa in hela söndagen och börja med en regnfri måndag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s