Hela dagen blev en bonus

Nu sitter vi här tjejerna och jag och chippar och dippar, OLWs äkta dipp, direktimporterad i resväskan. Vi tittar på film och har det bra. Efter att morgonen regnade bort och kändes ruggig så kan jag ju bara meddela att det blivit betydligt bättre. En vilodag med mycket mat. Inte ens en liten löprunda. Två vilodagar på raken. Rekord. Lunch med tjejerna i Bellevue, lite shopping, läxor, garderobsstäd och nu en helt OK middag och film. Maken är på resande fot så jag fick stå för grillandet i kväll. Han har farit till värmen. Klockan 4 i morse, eller i natt, hörde jag garageporten glida upp och han for mot SeaTac och Atlanta. Nu har vi laddat med chips och dipp och krupit upp i hörnsoffan. Söndag kväll och ingen vill gå till skolan i morgon. Och jag måste säga att jag kommer ihåg känslan. Stackars barn, och de har ju bara +10 år kvar till en master.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s