Produktiv dag i väntan på en annan dag…

Jag försöker ställa in mig på att vara mindre rörlig. Hur ska jag kunna göra något vettigt utan att använda höger arm? Paniken stiger en aning. Det är mycket som ska göras innan sommaren kommer i juli. Jo, här kommer sommarn i juli. Jag har städat kryddskåpet. Det kändes viktigt. Ibland blir det så att mindre rationella saker känns mycket rationella. Jag har bingat och googlat som en galning och försökt hitta någon sajt som säger att en axeloperation är gjord i ett nafs, man hinner inte ens blinka innan man kan återgå till normala aktiviteter så som att städa kryddskåp och byta lakan. Jag blir mer och mer deppig och inser att sommaren är halvt förstörd och jag gissar att jag kommer att bli galen innan midsommar.  

Idag försöker vi locka hit sommaren. Årets första riktiga s’mores ska precis grillas på. Brasan är tänd och attiraljerna är framplockade. Vi sitter alla och väntar in att eldlågorna ska lägga sig en aning så inte marshmallowsarna brinner upp. Tjingeling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s