Nu känns det sådär

Det känns ju sådär efter en dag som denna. Lite halsont och skoltrötta barn. Brjann är som en speleman, andra dagen på nytt jobb. Det är kul! Inte bara för honom utan även för oss andra i hans omgivning. Jag hade många roliga saker att de fram emot bla mitt första BEAST Adventure Race 21 juni. Löpning, trail cykling och kajak orientering… om det skulle bli kul. Nu blir det inte så. Jag ska operera axeln på tre ställen och blir borta från arenan ett tag, i värsta fall några månader. Efter 8 axelurhoppning de senaste 5 månaderna så gjorde jag en MRI. Många burkar smärtstillande har det blivit och jag har ändå tänkt att det kommer nog att bli bättre. Fler armhävningar och mer boxning har inte hjälpt utan blev helt plötsligt insugen i systemet. Nu ska jag lägga mig under kniven på onsdag och ser inte ett dugg fram emot det. Men jag fick ett val, nu eller nu, schysst. Det allra bästa är att det är höger och jag är mer än högerhänt. Nu har jag en månad av oborstade tänder, osminkade ögon och oborstat hår framför mig. Och för att inte tala om knapplösa byxor…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s