Heja Sverige

Sommaren närmar sig med stormsteg och idag hade jag min sista riktiga skoldag på skolan. Tänk att ännu ett år har passerat. Det är alltid skönt när sista dagen kommer med samtidigt lite vemodigt att putta iväg hela klassen på sommarlov. Alla har alltid lika stora planer inför sommaren, det ska ätas hundra glassar och badas tusen gånger. Och känner man dessa barn rätt så ska de besöka minst fem länder under sommarlovet. Det är en rörlig grupp svenskar som håller till SCC på Dexter Avenue, många av oss åker “hem” under sommaren. Flera av barnen i min klass har tre hem, Seattle, Sverige och ett land till. Här kan man prata om världsmedborgare. Jag känner mig lite extra glad att våra barn bestämt sig för att börja om i skolan till hösten och det kan nog behövas nu när engelskan tar över mer och mer. Vi ska ta med oss kilovis med svenska böcker hit till hösten.

I morgon får alla hemma i Sverige och här också för den delen, vifta med blågula flaggor!! Heja Sverige!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s